Christer Nederstedt ny affärsansvarig på Heja!

Heja! anställer Christer Nederstedt som ny affärsansvarig. 

– Med rekryteringen av Christer ska vi höja expansionstakten ytterligare både på hemmaplan och på den nationella marknaden, säger Mattias Walfridsson, vd på Heja. 

Christer Nederstedt är ett välbekant ansikte i Umeå. De senaste åren har han arbetat som projektledare för Hjältarnas hus, ett uppdrag han avrundar i höst parallellt med den nya tjänsten på Heja. Christer har tidigare varit VD för en resebyråkedja samt haft ett flertal roller inom försäljning på flygbolaget SAS. Senast som Director SAS Sales and Support med ansvar för cirka 150 medarbetare.

– Jag är imponerad över det Christer åstadkommit på såväl SAS som Hjältarnas hus och jag har följt hans arbete länge. Hans kundfokus, förståelse för komplexa behov och passion för projekt som gör skillnad passar oss som handen i handsken, säger Mattias Walfridsson.

Heja – som arbetar med att skapa varumärkesupplevelser för företag och organisationer genom event, upplevelser och sponsring – skapar i och med rekryteringen av Christer Nederstedt en skräddarsydd roll som affärsansvarig. Det handlar om både strategiskt och operativt ansvar för Hejas nykundsarbete. I tjänsten ingår också rollen som partneransvarig för Umeågalan.

– Jag har haft förmånen att arbeta med Heja vid flera tillfällen. Redan från första mötet tyckte jag att det var ett spännande företag med höga ambitioner och en förmåga att ligga i framkant vad gäller innovation och utveckling, säger Christer Nederstedt och fortsätter:

– Att få vara med och skapa affärer i en framtidsbransch känns oerhört spännande. Jag är både stolt och glad att tillsammans med nya och befintliga kunder få vara med och skapa varumärkesupplevelser som gör skillnad.

Christer Nederstedt är den andra rekryteringen på kort tid för Heja. I juni blev det klart att Anders Granberg tillträder på byrån som innovations- och designansvarig. Det kan även bli aktuellt med fler rekryteringar under hösten.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.