Dags att tävla i Gyllene Hjulet 2017!

Lagom till jul kunde vi släppa den roliga nyheten att vi på Heja fått det hedersamma uppdraget som huvudbyrå för Gyllene Hjulet som i år firar 20. Galan kommer att gå av stapeln torsdagen den 27 april och vi har tillsammans med Sponsrings- och eventföreningen valt en riktigt spännande plats för eventet. Var det blir väntar vi någon vecka med att avslöja.

Själva tävlingen är nu i full gång och den 7 februari är det deadline för att skicka in tävlingsbidrag till någon av de 13 kategorierna. Förra året ökade antalet bidrag med runt 20% och med en bransch som har stark tillväxt och medvind hoppas vi så klart på en ökning även i år. Allt fler nyttjar intresse- och upplevelsebaserad kommunikation vilket borgar för ett stort intresse kring Gyllene Hjulets 20-årsjubileum.

En jubilar som firar 20 år förtjänar så klart ett färgsprakande uttryck. Vi har tagit fram ett uppdaterat grafiskt manér för Gyllene Hjulet och idag gick första annonsen i Dagens Media som är mediapartner.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.