Därför skapar vi Gyllene Hjulets 20-årsjubileum

Den första Gyllene Hjulet-galan hölls 1998. Mycket har hänt för oss som jobbar med intresse- och upplevelsebaserad kommunikation sedan dess.  Vi har blivit bättre på att mäta och följa upp våra insatser, för att säkerställa att de ger önskad effekt. Våra events har med tiden också blivit kraftfullare, sponsringen mer nytänkande och vi ser allt fler oväntade varumärkesallianser. Konstigt vore det väl annars. Det är trots allt vårt jobb att spänna bågen hårdare, lägga ribban högre och tänja på gränserna mer och mer för varje år som går.

Heja! är en norrländsk uppstickarbyrå i en bransch där mycket kretsar kring vår huvudstad.  Vi älskar att bo i Umeå, men skapar varumärkesupplevelser som gör skillnad över hela landet. För bra kommunikation handlar inte om geografi, något vi de senaste åren inte minst bevisat genom två vinster och ett tiotal nomineringar i Gyllene Hjulet.

När Gyllene Hjulet nu fyller två årtionden kan vi inte komma på något bättre sätt att hylla branschen än att som byrå få vara med och skapa galan. Vi får heja på alla som delar vår passion och samtidigt göra det vi älskar mest, att skapa upplevelser.

Har du inte säkrat din biljett är tipset att skynda på, det finns bara ett fåtal biljetter kvar.
Vi ses på Gyllene Hjulet på Artipelag den 27 april, både framför och bakom kulisserna!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.