Diggilooavslutning med Paf

Under sommaren har Heja! genomfört sitt första uppdrag för det Åländska spelbolaget Paf.com. I en arbetsgrupp tillsammans med John Doe har Heja! haft ansvaret för att paketera Pafs sponsorskap med Diggiloo. Med ambition att förhöja besökarnas upplevelse och implementera payoffen ”Det blir roligare tillsammans” har Heja! tillsammans med arbetsgruppen paketerat, planerat, regisserat och bemannat över 140 timmar av underhållning över hela Sverige.

Diggiloo är en årligt återkommande nöjesturné med artister som Linda Pritchard, Andreas Weise, Charlotte Perrelli, David Lindgren, Jessica Andersson, Lotta Engberg, E-type, Per Andersson, Magnus Johansson och Mojje. Turnén gjorde i somras 22 turnéstopp från Skurup i söder till Älvsbyn i norr. I lördags var det dags för stor turnéavslutning i Hagaparken i Stockholm. Självklart var Heja! med på plats och firade en härlig sommar tillsammans med vännerna på Paf och John Doe.

Läs mer om Paf på Paf.com!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.