En bit av Norrland nominerat till Guldnyckeln

Heja! är tillsammans med Doe Blomberg Gottberg nominerade till Guldnyckeln 2015 i kategorin detaljhandel för kampanjen ”En bit av Norrland”. Fantastiskt roligt och kul tycker vi på Heja! Guldnyckeln 2015 delas ut på en gala i Stockholm på torsdag 19 mars.

Ingen annan dagligvaruprodukt är så förknippad med geografiskt ursprung och minnen som mjölkpaketet. Vi har vuxit upp med det, och paketets innehåll har format oss, byggt vårt skelett och våra tänder, och varit närvarande vid middagsbordet varje dag under hela uppväxten. Och vid julen vill vi minnas våra rötter. I En bit av Norrland – ett DR bestående av en liter äkta norrländsk mjölk förpackad i ett juligt DR. I lokal-TV och radiospotar ropade vi in till en kampanjsajt där vi lät norrlänningarna skicka En bit av Norrland till en utflyttad vän, tillsammans med en personlig hälsning. Efter att ha fått in tusentals bidrag gav vi oss ut på mjölkturné. Från Malmö i söder till Stockholm i norr knackade vi dörr och överraskade våra utflyttade norrlänningar. Samtliga besök dokumenterades av ett litet filmteam och gav oss spridningsvänligt material till kampanjsajten och i sociala medier. En bit av Norrland gjorde Norrmejerier till bryggan mellan nära och kära, julen 2014.

Kolla in Guldnyckeln 2015.

Här kan du kolla in överaskningsfilmerna från kampanjen.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.