Fyra nomineringar för Heja-projekt till Gyllene Hjulet

Igår kväll offentliggjorde Gyllene Hjulet under ett event på Casino Cosmopol i Stockholm vilka projekt som nominerades till de bästa event- och sponsringsprojekten i Sverige under 2015. Kvällen blev mycket lyckad för Heja! och våra systerbyråer inom Norrland 2.0. Fyra nomineringar gick till kundprojekt hos Heja!, två till Balticgruppens Change the game (Årets samhällsengagemang och Årets bästa sponsring) och två till Umeågalan (Årets event B2B och Årets rättighetsinnehavare). Vår systerbyrå Punkt Pr kammade tillsammans med NorrlandsOperan hem en nominering i Årets digitala för projektet #NOwater24. Bland de nominerade byråerna så var det bara PS Communication och Passion Lab som hade fler nomineringar med fem vardera.

Det är ett stort erkännande för den kvalitet som projekten håller och inspirerande att se vilka övriga varumärken som är nominerade. Balticgruppens Change the game tampas t.ex. med McDonalds, Vattenfall, Red Bull och Hela Sverige skramlar. Bland Umeågalans konkurrenter finns Skistar, Kanal 5, ELLE-galan, Electrolux och Svenska Handbollslandslaget. #NOwater24 är nominerade i konkurrens med Trygg Hansa, Metro, Tre och Tele2. På http://www.gyllenehjulet.se/nominerade/2016 finns alla nominerade bidrag.

Bra projekt handlar ofta om ett grymt lagarbete mellan kund och involverade byråer. För Umeågalan är förutom Heja! även Punkt Pr nominerade. För Change the game är förutom Balticgruppen och Heja! även Halleluja och Wenderfalck nominerade.

Vi är väldigt stolta för våra fantastiska kunder, systerbyråer och grymma medarbetare som gör det möjligt att driva fram så bra projekt. Gyllene Hjulet har funnits i 19 år och drivs av Sponsrings- och Eventföreningen, den svenska upplevelseindustrins branschorgan. Branschen upplever stark medvind, något som märks genom att antalet inskickade tävlingsbidrag i år ökat med 20%.Gyllene Hjulet arrangeras den 7 april på en stor gala på Quality Hotel Friends i Stockholm, då får vi veta om några av de Gyllene Hjulen hamnar i Mästerbotten!

Håll tummarna för Change the game, Umeågalan och #NOwater24!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.