Hallå där Ann!

Vi har tagit tempen på vår sponsorstrateg Ann Jacobsson som är bokad Keynote speaker på Europas största sponsringskonferens för att prata om ”Välkommen ut”, en sponsringslösning där Polarbröd hjälper föreningar runt om i Sverige med naturen som arena. Polarbröd sponsrar då med allt som kan tänkas behövas för att anordna en prova-på-dag för nyfikna barnfamiljer.

Vad gör att denna sponsringslösning sticker ut, Ann?

  1. Först och främst har vi lyckats kommunicera hållbarhet på ett sätt som spelar roll för målgruppen. Forskning visar att barn som spenderar tid i naturen tar bättre hand om vår miljö som vuxen och som barnfamilj behöver man påminnas som hur enkelt det är att sticka ut i tillsammans!
  2. En annan framgångsfaktor är att sponsra det lokala föreningslivet. På så vis blir man en naturlig del av människors vardag.
  3. Vi märker också ett ökat intresse av att satsa på långsiktiga koncept. ”Välkommen ut” är inne på fjärde året och vi är så glada över att göra denna resa med Polarbröd AB

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.