Heja Gabriella!

Sveriges största årligen återkommande evenemang kommer till Umeå! Men, vad innebär det egentligen?

Tre snabba med vår kund Gabriella Hed Vall, evenemangsansvarig på Visit Umeå:

  1. Rally Sweden kommer till Umeå! Vad kan vi förvänta oss? 
    Ja, visst är det fantastiskt! Vi kan förvänta oss en härlig, vintrig folkfest med tiotusentals besökare från hela världen. Jag tror att det kommer att bli fullt ös!

  2. Varför tror du att de valde de just Umeå?
    I ansökningsprocessen har Umeå visat upp sig från sin bästa sida med stort engagemang och professionalitet från alla berörda parter, kommun, näringsliv och föreningsliv. Det tror jag har skapat en trygghet i att vi kommer att kunna bidra till evenemangets utveckling och fortlevnad lång tid framöver.

  3. Vad ser du mest fram emot?
    Dels ser jag fram emot det intensiva arbete som nu drar igång. Det är en mycket komplex och utmanande process vi har framför oss men jag tror att vi kommer att utvecklas och lära oss otroligt mycket på kort tid. Självklart ser jag också fram emot februari när vi för första gången ska få uppleva detta jätteevenemang på plats i vår egen stad. Det blir nog mäktigt.

Hatt av till Gabriella och resten av Visit Umeå! Vi är stolta över att vi hjälpt till i det konceptuella arbetet och är peppade på att detta äntligen blir verklighet. Tut tut, nu kör vi!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.