Heja! önskar en riktigt god jul och gott nytt år

Det har varit en minst sagt intensiv höst för oss på Heja! med många fantastiska kundprojekt som vi fått möjligheten att engagera oss i. Nu tar vi lite välförtjänt julledighet för att ladda upp batterierna inför det kommande året. De flesta av oss är åter på plats igen måndag den 11/1.

Vi har i år valt att ge bort oss själva i julklapp till Hand in Hand, en utvecklingsorganisation som arbetar med att bekämpa den globala fattigdomen och barnarbete. De gör det genom att hjälpa fattiga människor att hjälpa sig själva. Genom att utbilda och träna kvinnor i entreprenörskap samt ibland hjälpa till med finansiering i form av mikrolån, får de chansen att starta företag. Genom familjens ökade inkomst kan levnadsstandarden höjas avsevärt och barnen kan gå i skola istället för att arbeta. Projekten omfattar ofta även demokratifrågor, datautbildning, hälsovård samt miljö och sophantering. Hand in Hands metod är effektiv och uthållig, fokus är på att skapa långsiktiga och bestående effekter. Fram tills idag har Hand in Hand skapat över 2 miljoner nya jobb och fått 255 000 barn tillbaka till skolan.

Vi på Heja! tycker att Hand in Hands arbete och globala engagemang är fantastiskt. Under hösten har vi haft förmånen att få samarbeta med dem och deras hedersordförande Percy Barnevik inom ramen för Umeågalan. Genom att erbjuda våra tjänster och våra medarbetares kompetens till Hand in Hand kan vi hjälpa dem att i sin tur kunna hjälpa ännu flera till självhjälp. På så vis hoppas vi att vårt samarbete ska bidra med en riktig hävstångseffekt.

Läs gärna mer på www.handinhand.nu!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.