Heja! söker kundansvarig

Vårt team på Heja utökas nu med ytterligare en kundansvarig projektledare så att vi kan skapa ännu mer varumärkesupplevelser som gör skillnad. Som kundansvarig på Heja har du b.la. ansvar för nykundsbearbetning, att utveckla kundrelationerna, strategi, affärsmässigheten i projekten och för att leda arbetsgruppernas arbete.

Du har troligen erfarenhet av en liknande position på byrå inom kommunikation där du haft ansvar för att arbeta med försäljning, strategi och att leda arbetsgrupper. Alternativt har du arbetat på beställarsidan med strategiskt ansvar för kommunikation och varumärke med flerårig erfarenhet av att samarbeta med byråer. Vi tror att du har en erfarenhet av minst 8-10 år inom kommunikationsbranschen. Erfarenhet av planning och insiktsarbete är meriterande. Som person är du prestigelös, rak, engagerad och en utpräglad lagspelare.

På Heja! finns goda utvecklingsmöjligheter där du som medarbetare både får ta mycket ansvar och utvecklas på det personliga planet. Du kommer att arbeta i en kreativ och resultatfokuserad miljö med en inspirerande ambitionsnivå och med ett gott gäng sköna medarbetare.

Hör av dig till vår vd Mattias Walfridsson på walle@heja.se om du är vill veta mera eller söka tjänsten.

Om Heja!
Heja! är en strategisk och kreativ brand experiencebyrå som skapar varumärkesupplevelser som gör skillnad. Vi har lång erfarenhet och expertis inom event, sponsring och varumärkes-samarbeten. Med Umeå som bas har vi sedan starten 2003 arbetat med såväl lokala som nationella och internationella varumärken. Heja! är en del av koncernen Norrland 2.0 där även systerbyråerna Halleluja och Punkt PR ingår.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.