Hemavan Alpint AB väljer Heja!

Två veckor har nu gått sedan Hemavan Tärnaby stängde sina skidanläggningar efter en mycket lyckad säsong. Nya stora investeringar i snökanonsystem, belysning och inte minst topprestaruangen Björk i Hemavan har redan gett resultat. Under påsken sattes dessutom ett nytt besöksrekord för Hemvan som är norra Sveriges största skidort. Ambitionen är att fortsätta att växa som skidort och nu sätts fokus på att ytterligare utveckla helhetsupplevelsen, något Hemavan Alpint AB vill göra tillsammans med samarbetspartners.

– Vi vill skapa samarbeten med engagerade partners som delar vår målgrupp och vår passion för att stärka våra gästers upplevelse före, under och efter besöket hos oss säger Pontus Lindh, marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB.

Hemavan Alpint AB har valt Heja! för konceptuell utveckling och paketering av produkten i förhållande till potentiella samarbetspartners.

– Hejas samlade erbjudande, deras kunskap om marknaden tillsammans med deras starka engagemang för Norrland gör att det här samarbetet känns väldigt spännande fortsätter Pontus Lindh.

Heja! är en strategisk och kreativ byrå inom brand experience som har en lång erfarenhet och expertis inom event, sponsring och varumärkessamarbeten.

–  Hemavan Alpint AB en kund vi har velat jobba med länge. Destinationen betyder mycket för norrlänningar och de vill dessutom attrahera ännu fler besökare från Mälardalen, Österbotten och Norge. Att gästens totalupplevelse och passion för skidåkning står i fokus för framtida samarbeten är inspirerande ingångsvärden säger Johan Karlsson som projektleder uppdraget på Heja!

–  Hemavan Alpint AB:s erbjudande lanseras till sommaren och ambitionen är att kunna lansera ett par större samarbeten inför säsongsstarten i slutet av 2016 avslutar Pontus Lindh.

På bilden syns från vänster Ann Jacobsson, strateg och partner på Heja, Johan Karlsson, producent på Heja samt Pontus Lindh, marknadsansvarig Hemavan Alpint AB.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.