Hjältarnas hus och den annalkande julen.

Vi diggar verkligen alla våra kunder och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att arbeta med så många spännande projekt och som på så många sätt bidrar till och utvecklar Norrland. Och apropå projekt som gynnar Norrland så arbetar vi just nu med något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat och som vi vurmar extra mycket för. Nämligen Hjältarnas Hus, Barncancerföreningen Norras projekt som syftar till att bygga ett familjehus vid Norrlands universitetssjukhus.

Hjältarnas hus ska bli ett familjeboende som gör att sjuka barn och deras familjer kan vara tillsammans när de behöver det som mest. Till NUS kommer barn från större delen av Norrland vilket innebär att en del familjer kan ha över 70 mil till sjukhuset. Det innebär också att familjer måste splittras om ett barn blir långvarigt sjuk. Hjältarnas Hus är till för alla de som kämpar med sjukdom och oro, där vardagen inte alls blev som det var tänkt. Ambitionen är att Hjältarnas Hus ska stå klart 2017 och en förutsättning för att det ska bli verklighet är att man kan säkerställa den finansiering som krävs. Här kommer Heja! in i bilden. Vi hjälper Barncancerföreningen Norra med att bygga en rättighetsplattform och ett sponsringserbjudande som gör det möjligt att attrahera sponsorer till Hjältarnas Hus. Läs gärna mer om projektet på hjaltarnashus.se.

Nu tar vi på Heja! ledigt över jul och helger för att ladda batterierna inför ett spännande 2014. De flesta av oss är tillbaka på kontoret tisdagen den 7 januari.

God jul & gott nytt år!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.