Låt oss presentera Hygloo!

På uppdrag Citycon Sverige har vi på Heja! sedan i våras jobbat med ett superspännande projekt. Vårt uppdrag har varit att ta fram ett eventkoncept som del i lanseringen av Citycons kommunikationskoncept ”Betyder såå mycket”. I tider då shoppinggalleriorna i Stockholm skriker om vem som är störst, bäst och vackrast vill Citycon med Kista galleria och sina gallerior och stadsdelscentrum runt om i Stockholm ta en annan position och visa att man bryr sig om de som bor, arbetar och verkar i närområdet. I konceptet vill vi ta fasta på styrkan i att göra något för andra människor. Vi vill helt enkelt göra världen lite snällare!

Ibland behövs det bara en liten knuff i rätt riktning. Därför finns Hygloo, en robot som gör världen lite snällare med hjälp av din vänlighet. Med hjälp av Hygloo kommer man via hygloo.se att kunna dela ut vänliga handlingar i Kista Galleria samt i ytterligare fyra stadsdelscentrum och gallerior. I samband med World Kindness Day på fredag 13/11 rullas det nya konceptet ut och vi kommer då att finnas på plats i fem av Citycons gallerior runt om i Stockholm för att sprida snällhet. Hygloo själv kommer att besöka Kista galleria på fredag för att sedan åka på snällhetsturné till Liljeholmen, Åkersberga, Tumba och Jakobsberg.

Testa din snällhet och följ Hygloo på hygloo.se! Tillsammans kan vi göra världen lite snällare!

 

https://youtu.be/yFVN2XdnD0o

 

Hejas arbetsgrupp:
Kreatörer: Victor Hillebjörk, Anders Gunnarsson och Erik Wennberg
AD/original: Erik Wennberg
Projektledare: Tom Englén
Producenter: Jonas Bokström och Johan Karlsson

Med stöd av extern arbetsgrupp:
Cathrine Understrup (AD), Maria Felldin (Copy), Alexander Lindén (Illustratör/karaktärsdesign), Jakob Petersson (Prop designer), Anders Gunnarsson (teknikutveckling), Jonas Tannfors (teknikutveckling), Emil Edeholt (teknikutveckling) och Lars Lundberg (webdesign).

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.