Nu rekryterar vi två nya eventkoordinatorer

Det nya året har startat med flera nya kunder och spännande uppdrag. Vi utökar därför vårt team  med ytterligare två eventkoordinatorer så att vi kan skapa ännu mer upplevelser som gör skillnad. Som eventkoordinator ingår du i arbetsgrupper där du arbetar nära genomförandet av våra event, sponsringsuppdrag och projekt. Du projektleder mindre projekt eller delmoment i större uppdrag och kommer att arbeta nära vår eventpersonal vid genomföranden.

Du har troligen något års arbetslivserfarenhet av projektledning och/eller produktion av event alternativt är du nyutexaminerad men har skaffat dig erfarenheten av arbete med event parallellt med dina studier. Vi tror att du har en utbildning som gett dig en teoretisk grund för att arbeta med marknadsföring och kommunikation (alternativt annan utbildning som gett dig relevant bakgrund för att arbeta med upplevelser).

Rollen som eventkoordinator ställer höga krav på att du kan hantera många olika projekt samtidigt. Du är strukturerad, noggrann,  kvalitetsmedveten och har en hög kapacitet då tempot ibland vara högt. Som person är du social, prestigelös, engagerad och en utpräglad lagspelare.

På Heja! finns goda utvecklingsmöjligheter där du som medarbetare både får ta mycket ansvar och utvecklas på det personliga planet. Du kommer att arbeta i en kreativ och resultatfokuserad miljö med en inspirerande ambitionsnivå och med ett gott gäng sköna medarbetare.

Kontakta vår vd Mattias Walfridsson senast måndag 29/1 via walle@heja.se om du är vill veta mera eller söka tjänsten. Tjänsterna är på heltid men viss flexibilitet är möjlig vid behov, tillträde sker snarast möjligt.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.