NU SÖKER VI PROJEKTLEDARE!

För att skapa fler varumärkesupplevelser som spelar roll söker vi på Heja! en skarp och handlingskraftig projektledare. Vi letar efter en kommunikativt duktig person som kan driva projekt, sätta ihop rätt arbetsgrupp och leda teamet framåt. Någon som har koll på detaljerna och en stark vilja att leverera högt kundvärde. Och samtidigt ha roligt på jobbet!

Som projektledare på Heja! har du ansvar för våra kundprojekt. Tillsammans med kunden och resten av teamet tar du avstamp i syfte, mål, målgrupp för att arbeta fram rätt lösning, planera insatsen, genomföra den och slutligen utvärdera processen och resultatet. Du ansvarar för kvaliteten i leveransen, budget och lönsamhet.

På Heja! finns goda utvecklingsmöjligheter där du som medarbetare både tar mycket ansvar och har möjlighet att utvecklas. Du kommer att arbeta i en kreativ och resultatfokuserad miljö tillsammans med ett gäng sköna, hjälpsamma och vassa medarbetare. 2021 vann vi ”Årets byrå” inom kategorin Brand Experience – ett kvitto på att vi verkligen levererar och på att våra kunder uppskattar det värde vi tillför. Kolla in våra kunder och projekt.

Vi tror att du:

–> är prestigelös, rak, engagerad och en utpräglad lagspelare.

–> har erfarenhet av en liknande position på byrå inom kommunikation.

–> är van att ansvara för projektledning eller produktionsledning samt leda och kvalitetssäkra arbetsgruppen ända in i mål.

–> har erfarenhet av rörlig media och digitala kanaler.

–> har erfarenhet av grafisk tryckproduktion och kreativa processer.

–> har arbetat minst 3 år inom kommunikationsbranschen.

–> har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift.

–> har B körkort.

Erfarenhet av digitala och fysiska event eller sponsring är meriterande. Så är även ett brett kontaktnät inom vår bransch. Placeringsort Umeå och tjänsten är på heltid, men viss flexibilitet är möjlig vid behov. Tillträde sker snarast möjligt under hösten 2021. Sista ansökningsdag är söndag 20 Aug 2021, men kontakt med sökande sker löpande fram till dess.

Nyfiken? Skicka in din ansökan till ann@heja.se

Om Heja!

Heja drivs av att skapa ”Otomteblossiga” upplevelser som spelar roll – för människor, för varumärken och för den värld vi lever i. Event och sponsring har funnits i vår verktygslåda sedan byrån etablerades 2003, men våra lösningar integreras alltid i passande kanaler för bäst effekt. Vi gillar att jobba tillsammans med kunden och tillsammans med varandra. Kom, häng med oss!.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.