Heja!

För oss är det viktigt att vi använder våra kunders förtroende för att skapa upplevelser som berör och ger effekt. Det bestående värdet av en upplevelse är minnet och på Heja! älskar vi att ge människor just fler goda minnen.

Vi vill skapa de goda minnena genom upplevelser som gör skillnad. Med engagemang och prestigelöshet som ledstjärnor handlar våra lösningar många gånger om att samtidigt bidra till att göra en liten del av vår stora omvärld lite bättre.

Det är en självklarhet att inte bara engagera oss dagen D, utan även i hur upplevelsen kan tas ut före och efter. Genom att tänka långsiktigt och att göra resan gemensamt med våra kunder hjälper vi dem att skapa effekt över tid, vi hjälper dem med att skapa fler goda minnen. Vi är helt enkelt otomteblossiga.

Heja! är en byrå för varumärkesupplevelser med expertis inom event, sponsring, varumärkessamarbeten och samhällsengagemang. Basen finns sedan 2003 i Umeå men vi jobbar med kunder över hela landet. Uppdragen gör vi där de behövs, även internationellt.

Stolta vinnare av “Årets byrå” 2021.

Läs mer om våra tjänster här.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.