Heja!

Det bestående värdet av en upplevelse är minnet. För oss är det viktigt att vi använder våra kunders förtroende för att skapa minnen som berör och ger effekt. På Heja! älskar vi att ge människor fler goda minnen.

Vi vill skapa de goda minnena genom upplevelser som gör skillnad. Med engagemang och prestigelöshet som ledstjärnor handlar våra lösningar många gånger om att samtidigt bidra till att göra en liten del av vår stora omvärld lite bättre.

Det är en självklarhet att inte bara engagera oss dagen D, utan även i hur upplevelsen kan tas ut före och efter. Genom att tänka långsiktigt och att göra resan gemensamt med våra kunder hjälper vi dem att skapa effekt över tid, vi hjälper dem med att skapa fler goda minnen. Vi är helt enkelt otomteblossiga.

Heja! är en byrå för varumärkesupplevelser med expertis inom event & möten, sponsring & samarbeten och samhällsengagemang. Basen finns sedan 2003 i Umeå men vi jobbar med kunder över hela landet. Uppdragen gör vi där de behövs, även internationellt.

Tjänster:

Event & möten
– Konsumentevent, företagsevent, interna events och expo/mässa (strategi, idé/koncept och produktion)
– Utbildning

 

Sponsring & samarbeten och samhällsengagemang
– Sponsorköpare (strategi, idé/koncept och aktivering)
– Rättighetsinnehavare (strategi, koncept och paketering)
– Samhällsengagemang (strategi, koncept och aktivering)
– Utbildning

 

Samhällsengagemang
– Strategi, idé/koncept och aktivering/produktion

 

Heja är en del av Oddo-koncernen. Oddo är ett nätverk av prisvinnande expertbyråer som med effektiv kommunikation hjälper företag att utveckla sin affär, påverka och ta ansvar. I familjen finns idag byråerna Heja, Punkt PR och Huxflux samt ett brett nätverk av talanger runt om i världen.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.