Rädda företagskulturen!

Företagskultur är en färskvara och i en tid av osäkerhet och nya arbetsformer kan den vara avgörande. Teams och Zoom i all ära men vissa delar går förlorade när vi inte träffas som vanligt på arbetsplatserna. Vi behöver känna ett sammanhang och kanske är det mer prioriterat nu än någonsin.

Företagskultur äter strategi till frukost. Men hur kan vi behålla och stärka företagskulturen när vi inte kan ses och träffas fysiskt som tidigare?

Hör av dig och bolla ditt nästa personalevent med oss! Vi har lösningen oavsett om det är ett fysiskt möte, helt digitalt eller en hybrid där några ses och andra hänger med digitalt. 

På Heja vill vi skapa varumärkesupplevelser som gör skillnad där vi brinner för att ge människor fler goda minnen. Här nedan ser du ett litet urval av aktiviteter!

Laga gott tillsammans

Även på distans kan vi skapa matglädje tillsammans. Vi skapar en virtuell upplevelse där matglädje står i centrum. Utvalda ingredienser levereras till deltagarna i förhand. Måltiden tillagas tillsammans med guidning av en kock som finns med på länk. Slå er ner och avnjut en virtuell gemensam måltid.

Bli starkare tillsammans

Ge dina medarbetare möjlighet att träna tillsammans – på distans. En kanske extra välbehövlig aktivitet i tider som dessa då gymmet inte besöks lika frekvent. Vi hjälper er att hitta en eller flera lämpliga träningsformer för era medarbetare. Antingen som en enskild gemensam aktivitet eller 
som ett gemensamt upplägg för 
höstens välmående.

Prova gott tillsammans

Utforska era smaklökar tillsammans. Bjud in till en virtuell provning av sött, salt eller läskande. Under ledning av en expert som finns med på länk provar ni er genom ett spännande urval av mat eller dryck. Smakproverna levereras till deltagarna i förhand.
 

Mer live tillsammans

Krydda er medarbetaraktivitet med en exklusiv livespelning av och med en artist i hemmamiljö. Eller varför inte utmana varandra i dancebattle hemma i vardagsrummet till live-DJ’s?

Roligare tillsammans

Just nu är tillsammans-känslan viktigare än någonsin där vi tappar många mjuka värden i effektiva möten med fokus på strategier 
och affärsnytta. Stärk lagandan genom virtuella utmaningar. Höj stämningen med ett roligt quiz eller en turnering, eller bygg teamet än starkare med anpassade samarbetsövningar.

Kommunicera mera

I tider som dessa är det viktigare än någonsin med internkommunikation. Nyttja möjligheten att tala inför gruppen. Ett tillfälle att se tillbaka på det gånga året och lyfta goda 
insatser, berätta om nuläget och blicka framåt. Vi hjälper till att skräddarsy en 
lösning med passande miljö, digitala verktyg och teknisk utrustning. Givetvis kan vi även vara ett stöd i utformning av innehåll.

Kontakta oss för idéer och upplägg som hjälper er att stärka vi-känslan i höst!

Jonas Bokström
jonas@heja.se
090-13 31 35

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.