Sponsra livet – Efter jobbet!

Efter jobbet är ett sponsrings och kommunikationskoncept som syftar till att i samarbete med näringslivet möjliggöra och uppmärksamma nya och smarta kulturaktiviteter som gagnar välbefinnandet för Umeås seniorer. Om 20 år kommer dubbelt så många som nu att vara över 85 år och ungefär en tredjedel av landets befolkning är då över 65 år. Kostnaderna för att bibehålla välfärden kommer att skena. Syftet med Kultur för seniorer är att skapa möjligheter för att förlänga den friska delen av livet för alla pensionärer i Umeå kommun under devisen ”kan inte människan komma till kulturen så får kulturen komma till människan”.

Vi på Heja! blev snabbt medryckta när Eleanor Bodel och Marie Lundin,  som representerar Kultur för seniorer, med stor passion berättade om hur de med kultur angriper en enormt viktig social och ekonomisk utmaning. Genom det här projektet kan vi skapa skillnad och öka välmående och hälsa hos en viktig grupp människor som har varit med om att bygga upp den välfärd som många av oss idag ser som en självklarhet. Idag lanseras konceptet och arbetet med att involvera näringslivet påbörjas. Vi på Heja! är stolta som tusan för att vi har fått vara med och utveckla detta koncept.

Läs mer här!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.