Succé för Kraftskivan

I söndags gick den 15:e Kraftskivan i ordningen av stapeln och vilken folkfest det blev. Över 4 500 personer besökte årets Kraftskiva på Umeå Energicentrum i Klabböle vilket med råge är nytt publikrekord.

Under parollen ”Din Kraftskiva” deltog över tusen personer inför Kraftskivan med att rösta fram olika delar i programmet. Allt för att understryka att Umeå energi är umeåbornas eget energibolag. Man kunde bl.a. rösta fram vilken lokal artist som skulle spela, vilket experiment fysikern Patrik Norqvist skulle göra, vad prinsessan Sandra och Prinskörven skulle göra på scen och en rad andra aktiviteter som påverkade programmet i deras egen riktning. Vädret var perfekt hela dagen igenom och när årets dragplåster Sean Banan klev på scenen 16.00 vibrerade Umeå energicentrum av förväntan. Sean Banan gjorde ingen besviken och fick hela Klabböle att skaka rumpa!

Hejas uppdrag var bl.a. att ansvara för innehåll, utformning och produktion av Kraftskivan. Umeå energi är sedan 2013 en av Hejas årskunder inom event & sponsring.

Stort tack till alla engagerade umeåbor som på ena eller andra sättet varit en del av årets Kraftskiva! Läs mer om Kraftskivan på umeaenergi.se.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.