Umeå Universitet väljer Heja!

Umeå universitet har under sommaren upphandlat byrå för möten och evenemang. Nu står det klart att Heja går vinnande ur upphandlingen och får förnyat förtroende.

Heja har de senaste fyra åren haft uppdraget som eventbyrå för Umeå Universitet och efter upphandlingen står det alltså klart att vi får chansen att jobba vidare tillsammans. Avtalsperioden är på två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning. Upphandlingen har omfattat såväl strategiska som operativa uppdrag inom evenemangs- och möteskommunikation.

– Vi är väldigt glada för att få fortsätta att arbeta tillsammans med Umeå Universitet. Universitetet har en mycket betydelsefull roll i regionen vilket gör det extra roligt för oss att få vara delaktiga i att utveckla kommunikationen säger Hejas vd Mattias Walfridsson.

Umeå Universitet genomför varje år ett stort antal evenemang. Det handlar om allt från interna möten och konferenser och event av olika slag. Möten och evenemang är en prioriterad kanal som Umeå Universitet avser att satsa på och uppdraget omfattar alla universitets målgrupper. Umeå Universitet är en väldigt spännande kund som gör event med en mycket stor diversitet. Spännvidden sträcker sig från studentrekrytering och samverkan till akademiska högtider, forskningskonferenser, alumnaktiviteter och att välkomna nya studenter.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.