Umeågalan 10-årsjubilerade

Umeågalan är entreprenörskapets mötesplats och det enskilt största och viktigaste näringslivseventet i Umeå. Under gårdagen genomfördes galan för tionde gången sedan starten 2004. Umeågalan är uppdelad i två akter där akt 1 är inriktad på inspiration och nätverk medan akt 2 är en stor hyllning av Umeås näringsliv inramat av en storslagen galaföreställning.

Akt 1 genomfördes i och omkring Aula Nordica på Umeå universitet. Sverker Olofsson var moderator och för underhållningen svarade Honung konung (Lisa och Carolina Miskovsky) och konsulten Gidde Fredriksson. Aldrig tidigare har akt 1 varit så välbesökt. över 800 personer var på plats. En av anledningarna var förmodligen Bruce Dickinsons framträdande som huvudtalare. Förutom att Bruce Dickinson är sångare i Iron Maiden är han en lyckosam entreprenör och i hans cv står det dessutom trafikpilot, marknadsdirektör, fäktare, innovatör med mera.

Akt 2 inleddes med ett stort sus när Petra Mede presenterades som kvällens konferencier. Runt 820 personer njöt av galamiddagen och hyllade framgångsrika insatser för Umeås näringsliv. För underhållningen stod Svante Henrysson, Lisa Miskovsky, Carolina Miskovsky, Deportees, Jasmina Cara och Orup. Efter galamiddagen bjöds gästerna på en härlig efterfest när Gotthardskrog gjorde smygpremiär.

Heja! har sedan starten 2004 producerat Umeågalan och är sedan några år tillbaka huvudbyrå med helhetsansvar för Umeågalan. Uppdraget omfattar såväl strategisk utveckling som projektledning, produktion, rättighetsarbete, PR (samarbete med Punkt PR), försäljning (samarbete med Säljskapet) och utvärdering. Umeågalans arrangörsgrupp är arrangör och avsändare till Umeågalan som i år omsatte drygt 4,5 MSEK.

Läs mer om Umeågalan och alla pristagare på umeagalan.se!

 

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.