Umeågalan 2015

Umeågalan är en mötesplats för entreprenörer, företagare och företag – och för de som skapar förutsättningar för ett starkt näringsliv. Här samlas, inspireras och hyllas de som tänker nytt, har drivkraft och ser möjligheter istället för hinder.

Sedan 2004 har galan belönat framgångsrika insatser inom Umeås näringsliv. Umeågalan vill också passa på att verka för ökad mångfald och hållbarhet. Varför? För att det spelar roll. Det är i samspelet mellan olikheter som riktig framgång skapas, och riktig framgång är långsiktig och just hållbar. Umeågalan 2015 arrangerades i torsdags 5 november inför 900 gäster med det övergripande temat ”Tänk nytt”. Azita Shariati, Sabina Ddumba, Percy Barnevik, David Hellenius, Jonas Bergsten och Lena Philipsson var några av de medverkande som bidrog till att Umeågalan 2015 blev en riktig succé.

Heja! har producerat Umeågalan sedan 2004 och är sedan flera år tillbaka på uppdrag av Umeågalans arrangörsgrupp även huvudbyrå. Uppdraget innefattar alltifrån strategi till projektledning, kommunikation, sponsring, eventproduktion och mätningar. Umeågalan omsätter ca 5 MSEK årligen och finansieras genom intäkter från biljetter och partners.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.