Vi på Heja! söker kreatör/AD!

Både branschen och Heja går som tåget just nu och vi behöver stärka upp vårt härliga gäng med en erfaren och strategiskt stark kreatör och AD.

På Heja! kommer du att ha ansvaret för att utveckla den kreativa höjden och nivån på våra projekt. Du har en skarp förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i den kreativa processen samt i den strategiska urvalsprocessen utifrån vilken idé som ”gör jobbet”. Du arbetar även för att säkerställa den kreativa höjden genom hela arbetsprocessen, från idéarbete till planering, produktion och genomförande.

Dina arbetsuppgifter:
– Förstå och utveckla kundens affär/behov
– Initiera, leda och delta i kreativa processer
– Presentera och sälja in idéer
– Säkerställa kreativ höjd och kvalitet
– Utveckla vår idéprocess

Vi ser gärna att du har minst 6-8 års erfarenhet av byråbranschen och vi vill att som kreatör har en bakgrund som AD. Kunskap och intresse kring digital kommunikation och dess möjligheter är viktigt. Som person tror vi att du är prestigelös, nytänkande, rak och en utpräglad lagspelare.

På Heja! finns goda utvecklingsmöjligheter där du som medarbetare får ta mycket ansvar. Du kommer att arbeta i en kreativ och resultatfokuserad miljö med en inspirerande ambitionsnivå och med ett härligt gäng sköna medarbetare. Kontakta vår vd Mattias Walfridsson om du är nyfiken och peppad. Tjänsten tillsätts löpande när vi hittat rätt kreativ stjärna.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.