Heja! bjuder på pepp, kunskap och inspiration

Event- och upplevelseindustrin i Sverige upplever en stark tillväxt. Allt fler upptäcker styrkan i intressebaserad marknadsföring och potentialen i att skapa varumärkesupplevelser för sina målgrupper. Investeringarna i event- och sponsring ökar stadigt och branschen känner stark medvind. Heja! var tidigt ute som brand experiencebyrå när vi startade upp 2003 och sedan dess har vi samlat på oss kunskap och lång erfarenhet som vi gärna vill dela med oss av. Vi kommer under våren att bjuda på kunskap och inspiration då våra experter inom varumärkesupplevelser kommer att föreläsa på några aktuella teman. Det blir allt ifrån sponsring och varumärkesallianser till mässor, employee branding, samhällsengagemang och interna event. Under hösten kommer vi att återkomma med ytterligare en serie av lunchföreläsningar.

Vårens lunchteman:
26/4, Samarbeta mer! Co-branding, varumärkesallianser och sponsring.
Föreläsare: Ann Jacobsson

3/5, Umeågalan, nominerad till årets event och rättighetsinnehavare
Föreläsare: Mattias Walfridsson & Krister Ruth

10/5, Change the game, nominerad till Årets samhällsengagemang och Årets bästa sponsring
Föreläsare: Tom Englén & Mattias Walfridsson

17/5, Gör mässan till en varumärkesupplevelse!
Föreläsare: Olov Eriksson & Peter Sténs

24/5, Samarbeta mer! Co-branding, varumärkesallianser och sponsring.
Föreläsare: Ann Jacobsson

31/5, Event ökar stort inom employee branding
Föreläsare: Elin Jonsson & Mattias Walfridsson

Tid & plats
11.45 – 13.00 (för datum, se aktuell föreläsning).
Heja! Renmarksesplanaden 1 Umeå.

Anmälan
Du anmäler dig till krister@heja.se, antalet platser är begränsat till 10 per gång så var gärna tidigt ute. Deltagandet kostar 100 kr och går oavkortat till Hjältarnas Hus, ett projekt vi på Heja! hjälpt till med och som vi vurmar extra för. Kom ihåg att ange ev specialkost.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.