SIA GLASS VÄLJER HEJA!

SIA Glass ville ha hjälp med att stärka sitt varumärke och samtidigt satsa på barn och unga och vi fick i uppdrag att hitta en lösning som i slutändan skulle gynna alla parter. Resultatet blev ”När livet leker-fonden”, en smart och effektiv sponsring för föreningslivet.

”När livet leker-sponsringsfonden” är ett långsiktigt initiativ där SIA Glass ska samarbeta med lokala föreningar. Den nya satsningen innebär att föreningar i hela landet kan gå in på SIA Glass webbplats och tipsa om egna föreningshjältar, som gör något extra för barn och unga. SIA Glass väljer ut förebilder som sedan hyllas med en prissumma och en pokal, men också med ett riktigt glasskalas för hela föreningen!

– Föreningen får allt som behövs till en riktig glassfest för föreningens alla medlemmar – ballonger, glasskuponger, glasskupor, och girlanger med mera. Tanken är att allt ska vara en överraskning, så vi hoppas på många roliga stunder ute i landets föreningar, säger Sofie Sundin, projektledare på Heja.

Hon menar att pandemin har slagit hårt mot föreningslivet och att det därför är viktigt att lyfta alla som slitit hårt de senaste åren.

– Vi ser en ökad efterfrågan på meningsfulla sponsringslösningar, men också att man vill bidra med sponsring där det behövs som mest, nämligen lokalt, säger Sofie Sundin.

Hejas uppdrag är att hjälpa SIA Glass med sponsringsstrategi, idé, genomförande och mätning av sponsorskap.

– Vi är stolta över vårt nya prestigefyllda uppdrag från SIA Glass och nu ser vi fram emot att tillsammans med dem lyfta människor som får föreningslivet att rulla, säger Ann Jacobsson, strateg på Heja.

SIA Glass är baserade i Slöinge i Halland, men levererar glass till hela Sverige.

– Vi vill hylla och sponsra några av alla fantastiska förebilder i det svenska föreningslivet, som bidrar till att alla barn får vara med och leka. Hjältar som med sitt oförtröttliga arbete inte bara bidrar till att stärka barns självkänsla, utan till att stärka hela lokalsamhällen, säger Helena Stenström, hållbarhetschef på SIA Glass.

Känner du någon som får livet att leka för barn och unga där du bor? Läs mer och sök sponsring här:

www.siaglass.se/sv/nar-livet-leker/

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.