Avion Shopping utsedd till Sveriges bästa köpcentrum

Idag är det exakt ett år sedan Umeås nya köpcentrum Avion Shopping öppnade. Nu är köpcentrumet utsedd till Sveriges bästa och mest omtyckta köpcentrum 2017 enligt branschtidningen Market. Superkul tycker vi på Heja! som haft förmånen att jobba som huvudbyrå med Avion Shopping sedan starten.

– Fantastiskt att få detta betyg av våra besökare! Vi kommer fortsätta jobba med att bli en självklar mötesplats i de många människornas vardag säger Mia Eskilsson, centrumchef på Avion Shopping.

Konsumenter har bedömt handlingsplatser runt om i Sverige utifrån 10 kategorier. På mindre än ett år får Avion Shopping totalt sett högst poäng av alla handlingsplatser och toppar mätningen i bland annat kategorin ”reklam och info”.

– Det har varit en spännande resa att etablera ett helt nytt varumärke på marknaden. Från dag ett har vi fokuserat på att skapa relationer med människorna i vårt område, vilket visat sig vara en effektfull strategi. Vi har följt effekten av kommunikationen och varumärkets utveckling noggrant under året och gång på gång har vi överträffat uppsatta mål. Denna vinst är ytterligare ett kvitto på att vår målgrupp tagit emot oss på allra bästa sätt, säger Ann Jacobsson strateg på Heja!

Heja! Avion Shopping!

Arbetsgrupp:
Ann Jacobsson, Kundansvarig/Strateg
Johan Karlsson, Produktionsledare/Producent
Ann-Charlotte Dahlvid, Producent
Catrine Forsman, Eventkoordinator
Sofia Westerlund, Senior rådgivare Punkt PR
Johanna Stenmark, Copy Punkt PR
Jakob Mjöbring, Digital strateg Punkt PR
Camilla Åström, AD

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.