Gainomax på Super Saturday

För sjunde året i rad medverkade Gainomax som huvudsponsor på Les Mills årliga träningsevent, Super Saturday. I år hade eventet överväldigande antalet 5 000 deltagare som under två heldagar tränade i Globen, Annexet och Hovet. Gainomax var på plats under lördagen för att säkerställa att alla deltagare återhämtade sig mellan passen och givetvis även i slutet av dagen – efter en intensiv träningsdag behöver kroppen återhämtning!

The Monkey Team stod redo lördag 07.00 vid incheckningen för att tillgodose samtliga 5 000 deltagare med bananer – bananer som deltagarna sedan bytte in mot produkter i Gainomax monter. Kön ringlade fram till montern där alla även hade möjlighet att provsmaka nya Gainomax Protein Drink. Under eftermiddagen uppmärksammade vi även att Team Monkeys försökte sig på ett och annat pass. Bananätandet sinkade dem men de envisade sig med att äta bananer – för det hade deras coach sagt åt dem att göra. 20 bananer efter varje träning för att vara exakt.

Gainomax Protein Drink lanserades v36 och är en mjölkbaserad, smaksatt dryck som är förstärkt med protein och kolhydrater. Produkten bidrar till att återbilda muskelproteiner efter träning och rekommenderas inom 30 minuter efter medelintensiv träning, eller ett kortare träningspass. Den kan också intas som ett proteinrikt mellanmål.

Heja! har sedan 2004 haft förmånen att få arbeta med Gainomax event och sponsring. Gainomax tillverkas av Norrmejerier som är Sveriges nordligaste mejeriföretag. Gainomax säljs idag i fem länder: Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Läs mer om Gainomax Protein Drink på Gainomax hemsida.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.