Heja! dömer i Gyllene Hjulet

För andra året i rad har Hejas! vd Mattias Walfridsson fått förtroendet att ingå i juryn för Gyllene Hjulet, den svenska upplevelsebranschens stora branschgala där årets bästa projekt inom event och sponsring utses. Gyllene Hjulet-galan genomförs i Stockholm den 26 mars och nytt för i år är att man lagt till sex nya kategorier förutom de sju klassiska. Gyllene Hjulet delas i år ut till Årets event B2B/B2C/B2E, Årets mest kreativa lösning, Årets sponsring, Årets samhällsenagamenag, Årets rättighetsinnehavare, Årets digitala, Årets nytänkare, Årets hantverk, Årets Endorsement, Årets långsiktiga och Årets internationella. Bakom Gyllene Hjulet står Sponsrings- och eventföreningen.

2013 vann Heja! två Gyllene Hjul tillsammans med Länsförsäkringar Västerbotten. Årets event B2C för ”Nu brandsäkrar vi Västerbotten” och Årets mest kreativa lösning för ”Fire alarms and orchestra”. Nu återstår att se om det blir några nomineringar inför årets gala.

Läs mer om Gyllene Hjulet 2015.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.