Hejafamiljen växer – vi söker en AD och kreatör

Upplevelseindustrin har stark medvind och även vi på Heja! känner av det positiva vinddraget. Vi vill förstärka vårt härligt kreativa team på Heja med en AD/kreatör. Eftersom vi arbetar med varumärkesupplevelser är det extra viktigt för oss att du är formstark samt har erfarenhet av och har en bra känsla för rumslig gestaltning. Som AD och kreatör på Heja kommer du att arbeta med allt från att designa event, mässkoncept, möten, samarbeten och andra upplevelser till kampanjer där även digitala och traditionella kanaler förekommer. Du kommer att jobba med den kreativa höjden både i idéprocesser med andra kreatörer och i produktionsfasen tillsammans med våra producenter.

Om du är senior eller junior är inte avgörande, vi vill dock att du minst har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Hos oss på Heja! passar man extra bra som prestigelös, nytänkande, rak och en skön lagspelare.

På Heja! finns goda utvecklingsmöjligheter där du som medarbetare får ta mycket ansvar. Du kommer att arbeta i en kreativ och engagerad miljö med en inspirerande ambitionsnivå och med ett härligt gäng sköna kollegor som känner sig som en stor familj.

Är du den vi söker? Eller har du kanske ett grymt bra tips? Vill du veta mer?

Hör av dig till vår vd Mattias Walfridsson (walle@heja.se, 090-133 168).

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.