Nu kickar vi igång hösten på Heja!

Tänk vad en sommar kan gå fort! Efter några veckors semester är nu de flesta av oss tillbaka på Heja! och vi är riktigt peppade på höstens utmaningar. Det kommer att bli en intensiv höst med många spännande projekt för såväl befintliga som nya kunder. Sommaren är dock inte riktigt över än och på onsdag tänkte vi visa att vi även trivs med sanden mellan tårna. Finalspelet på Swedish Beach Tour avgörs nämligen i veckan på Rådhustorget i centrala Umeå och vi på Heja! är självklart med och gör upp om den prestigefyllda företagscupen som inleder eventet på onsdag. Det är för övrigt den enda gången på året som det är tillåtet för oss på Heja! att inte vara prestigelösa. Kom och heja på Heja!, från 12.30 och framåt finns chansen att se Tom göra skyserve, vd-Walle göra tigersprång eller Elin köra King Kong-block.

Swedish Beach Tour brukar locka över 20-25 000 besök under sina dagar i Umeå. det ska väl tilläggas att de flesta nog dyker upp under tävlingsdagarna när de svenska stjärnspelarna gör upp. Läs mer på swedishbeachtour.se!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.