Nu lanserar vi Change the game!

Genom sitt sponsorengagemang i några av Umeås största idrottsföreningar har Balticgruppen tagit initiativ till Change the game, en satsning för att nå bortom elitspelarna, till föreningarnas medlemmar och till alla Umeås barn och ungdomar. Ambitionen är att på lång sikt bidra till att fler barn och ungdomar inspireras till att träna för livet istället för att bara träna för stunden.

Den för många helt nya filosofin, senaste forskningen och metoderna ska nu spridas ännu snabbare under paraplyet ”Change the game”. Bakom ”Change the game” finns grundaren Balticgruppen med hjälp av IBK Dalen, IF Björklöven, IK Fjällvinden, IKSU innebandy, UHSK, Umeå FC och Umeå IK. Ytterligare medspelare är Idrottshögskolan vid Umeå universitet och SISU Idrottsutbildarna som säkerställer att forskningsresultat kan förankras och delas.

Change the Game kombinerar event, samhällsengagemang och sponsring på ett nytänkande sätt som är helt unikt i Sverige och vi på Heja! är väldigt glada och stolta för att vi får hjälpa till att utveckla detta koncept tillsammans med Balticgruppen och dess medspelare.

Läs mer på changethegameumea.se!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.