TEDxUmeå – tack för i år

Umeås andra TEDx-event arrangerades under torsdagen och vi på Heja! hade äran att både få vara delaktiga som huvudsponsor och att arbeta med eventproduktionen. TEDxUmeå hade en imponerande laguppställning och inom kort kommer alla dessa inspirerande TED-talks att ligga ute för alla att ta del av på ted.com.

Många av talarna pratade om mångfald och genusfrågor och en av dagens absoluta höjdpunkter var Rochelle King, designchef på Spotify, som b.la. pratade om vilka konkurrensfördelar som finns i mångfaldens kölvatten.

Kvällen innan arrangerades ett mingel där vi b.la. fick höra stora delar av produktionsteamet bakom Kung Fury berätta om den kommande filmpremiären och inte minst om hur det kom sig att David Hasselhoff sjunger det hyllade ledmotivet som på en vecka visats ungefär 7 miljoner ggr på YouTube. Kolla in bilderna från kvällen före och ifrån TEDxUmeå här.

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.