Umeågalan 2014

I torsdags arrangerades Umeågalan för 11:e gången i ordningen. Det blev en hejdundrande hyllning till entreprenörskapet. Umeågalans akt 1 genomfördes på Aula Nordica under ledning av Sverker Olofsson i högform. Systraskapet och kören Bröstkraft stod för den musikaliska underhållningen med Olof Wretling och Sven Björklund från humorgruppen stor för de humoristiska inslagen. På scen inspirerade b.la. Lina Thomsgård och Anna Borgeryd publiken på temat hållbar tillväxt.

På kvällen fortsatte vi med akt 2 och kvällens konferencier Sissela Kyle presenterades under stort jubel. De 850 gästerna njöt av en fantastisk galamiddag och hyllningar till vinnarna då kvällens priser delades ut. Olof Wretling och Sven Björklund fortsatte att berätta om sin resa på Häst genom Västerbotten och på scen stod dessutom Sofia Jannok, Katothjärta, INVSN, Ola Salo, Broder John & Friman med vänner från Random Bastards samt dj-duon Lan Gurls.

Heja! har uppdraget som huvudbyrå för Umeågalan vilket b.la. inkluderar ett helhetsansvar för strategi, kampanj, projektledning, produktion, sponsring, PR och utvärdering/mätningar. Uppdragsgivare är Umeågalans arrangörsgrupp.

Läs mer om Umeågalan på umeagalan.se!

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.